Gratis leverans

inom hela Sverige

Tillfredsställelse garanterad

annars pengar tillbaka

Tillverkat inom EU

av högkvalitativt rostfritt stål

Moderna sopkärlsskydd

CONTI-CUBE är sopkärlsskyddet som du alltid har letat efter – smutsiga och fula soptunnor är nu ett minne blott!

Vad är Conti- Cube sopkärlsskydd?

CONTI-CUBE är sopkärlsskyddet som du alltid har letat efter – smutsiga och fula soptunnor är nu ett minne blott!

Bortsett från det moderna utseendet så kännetecknas sopkärlsskyddet från CONTI-CUBE av att vara väderbeständigt i högsta grad. De bästa materialen, såsom högkvalitativt belagd stålplåt, som dessutom är galvaniserad, garanterar att produkten behåller sina egenskaper även under påverkan av UV-strålning och diverse väderförhållanden.

Tillgängliga färger

Anthracite

Conti-Cube Sopkärlsskydd

White

Conti-Cube Sopkärlsskydd

Gold Oak

Conti-Cube Sopkärlsskydd

Brown

Conti-Cube Sopkärlsskydd

Du riskerar ingenting när du handlar hos oss!

Vi garanterar din tillfredsställelse. Ifall du önskar returnera produkten kan du göra det inom 14 dagar.

Varför välja vår produkt?

Motståndskraftig mot väderförhållanden

Till skillnad från liknande produkter tillverkas våra varor av galvaniserat stål. Detta innebär att du kan ha ett motståndskraftigt sopkärlsskydd, utan att vara orolig för eventuella ytskador.

Skydd mot djur

Hur många gånger har vi fångat ett nyfiket djur som rotar i soptunnorna? Allt för ofta! Det är därför vi är glada att Conti-Cube-sopkärlsskydd löser detta problem. Skyddar sopkärl från oönskade besökare och håller ditt skräp i ordning.

Snabb och enkel montering

Sopkärlsskydden kan monteras på nolltid med hjälp av de illustrerade monteringsanvisningarna som tillkommer vid köp hos Conti-Cube. Just nu erbjuder vi även monteringsservice inom 100 km från Stockholm Centrum ifall du inte har tid eller lust för att göra det själv!

Elegant estetik

Sopkärl behöver inte vara ett bortglömt och fult element på din fastighet. Med hjälp av sopkärlsskydd från CONTI-CUBE kan du förvandla dem till en estetisk dekoration som kommer att glädja ögonen och underlätta sorteringen av avfall.

Oönskad åtkomst

Utöver de vanliga spännlåsen som finns på sopkärlsskydden har du även möjlighet att göra en beställning som ersätter dessa med ett cylinderlås. Detta säkerställer att det är endast du som har åtkomst till sopkärlet då cylinderlåset kan bara låsas upp med medföljande nycklar.

Modulär design

Ifall dina behov ändras över tiden och du nu har fler sopkärl, kan du alltid bygga ut ditt nuvarande sopkärlsskydd istället för att köpa ett helt nytt. Tack vare den modulära designen kan du utöka eller förminska ditt sopkärlsskydd genom att sätta till eller ta bort vissa element. Kontakta kundtjänst för exakta instruktioner.

1,2…eller kanske 4?

Conti-Cube sopkärlsskydd är konstruerade på ett sådant sätt att de enkelt kan byggas ut med ytterligare moduler. Du kan börja med sopkärlsskydd för ett eller två sopkärl, och i framtiden kan du beställa element för utökning och anpassa sopkärlsskyddet efter dina behov.

Olika storlekar

Våra sopkärlsskydd, precis som traditionella sopkärl, tillverkas i olika storlekar. Vi erbjuder storlekarna som passar till sopkärl mellan 80L – 370L.

Den nya modellen- 370L – är ett svar på de förändrade reglerna i Sverige / nya standarder. Vissa platser har de nya soptunnorna som våra produkter är 100% anpassade för.

Du riskerar ingenting när du handlar hos oss!

Vi garanterar din tillfredsställelse. Ifall du önskar returnera produkten kan du göra det inom 14 dagar.

Hållbar utveckling

CONTI-CUBE sopkärlsskydd är ett miljövänligt alternativ eftersom alla våra produkter är tillverkade av återvinningsbara material. Metall kan återvinnas och återanvändas utan att förlora sin styrka eller kvalitet, vilket minskar miljöpåverkan och hjälper till att bevara naturresurserna samt främja en hållbar och miljövänlig livsstil.

Enkel montering

Sopkärlsskyddet är producerat på sådant sätt att vem som helst klarar av att montera ihop våra produkter. Tack vare den illustrerade monteringsanvisningen kan du som kund följa ett par enkla steg och bli klar med monteringen på nolltid. Glöm inte heller att vi erbjuder monteringsservice upp till 100 kilometer från Stockholms centrum!

Se skillnaden

Traditionellt sopkärl

Före

Conti-Cube Sopkärlsskydd

Efter

Traditionellt sopkärl

Före

Conti-Cube Sopkärlsskydd

Efter

FAQ

I allmänhet försöker vi hålla en liten del av produkterna i lager. Men eftersom förfrågan varierar stort måste varorna beställas. Vi räknar med en leveranstid på ca: 3-4 veckor men oftast går det mycket fortare.

Leverans är helt kostnadsfritt inom hela Sverige!

Det finns ingen teknisk begränsning på hur många sopkärl du kan skydda med hjälp av Conti-Cube sopkärlsskydd. Tack vare den modulära designen kan du bygga ut sopkärlsskyddet efter dina behov. Det spelar ingen roll ifall du har 1, 2, 3, eller till och med 10 sopkärl, möjligheterna är oändliga.

Alla betalningar sker online via Klarna eller genom kortbetalning(Visa, Mastercard, American Express).

Självklart! Conti-Cube ger dig tillgång till en illustrerad monteringsanvisning som du enkelt kan följa. Vi erbjuder också en monteringsservice för de som bor inom 100 kilometer från Stockholms centrum.

Conti-Cube sopkärlsskydd är tillverkade av galvaniserat stål och ytbelagda med högkvalitativ beläggning. Denna materialkombination garanterar rostfrihet och motståndskraft mot skadligt UV-ljus under alla väderförhållanden.

Stabiliteten är god men för att säkerställa en optimal användning av produkten bör CONTI-CUBE förankras i marken enligt monteringsanvisningen.

Conti-Cube erbjuder sopkärlsskydd för alla typer av sopkärl. Storleken S passar till sopkärlen 80L och 120L, storleken M – 140L,190L och 240L, storleken L – 370L. Exakta måtten på sopkärlsskydden kan hittas under produktbeskrivningen.

Priset skiljer sig beroende på storlek samt hur många sopkärl du har. Exakta priser kan hittas under fliken……….

Exempel på projekt

Du riskerar ingenting när du handlar hos oss!

Vi garanterar din tillfredsställelse. Ifall du önskar returnera produkten kan du göra det inom 14 dagar.

Har du frågor?

Fyll i formuläret och lämna dina kontaktuppgifter. Vi ringer tillbaka inom 24 timmar och svarar på alla dina frågor samt hjälper dig att välja ett sopkärlsskydd som möter dina behov.